Vyhledávání


Kontakt

Zumba s Helčou

E-mail: zumbahelena@seznam.cz

ARCHIV - Zumba s Helčou u MOŘE!!!

17.06.2011 00:00

17. června - 26. června 2011

CHORVATSKO
PODAČA (MAKARSKÁ RIVIÉRA - VILLA MAJESTIC


Poloha: Klidné a příjemné letovisko na Makarské riviéře (5 km od Gradacu) pokládané za nejkrásnější oblast Jadranu. Všudypřítomná vegetace, upravené oblázkové pláže, průzračně čisté moře a kulisa horského masivu Biokovo - to vše vytváří předpoklady pro Vaši deální dovolenou. Stín borovic a absence automobilové dopravy v blízkosti pláže jsou ideální pro strávení dovolené.
Program: Cvičení dvakrát denně, ráno a v podvečer, ranní protažení, zdravotní cvičení, overbally, pilates, aerobic, bodyform, p-class, ZUMBA.
Doprava: Doprava klimatizovaným autobusem z Prahy i z Brna.
Ubytování: Vila Majestic a vila Ines - dvě kamenné budovy v těsné blízkosti, nacházejí se přímo u moře u dlouhé oblázkové pláže. Přístup k moři je pozvolný, 2, 3, 4 -7 lůžkové apartmány s vlastní kuchyňkou, lednicí a varnou konvicí, sociálním zařízením (koupelna + WC), výhled na moře. Možnost posezení na společné terase, krásné vycházky do okolí, možnost grilování.
Stravování: Polopenze v restauraci Obala (cca 150 metrů od vily), snídaně: kontinentální, večeře: polévka, hlavní chod, salát a dezert.
Výlety: Korčula-Mljet, Dubrovník, Mostar, Trogir, Kravice, rafting, fish piknik.
Cena: 7.700,-Kč
Záloha: 3.000,-Kč do 25.2.2011
Klubová karta Tanes: - 200,-Kč
Děti do 12 let: - 1.200,-Kč
Vlastní doprava: - 500,-Kč
Cena zahrnuje: Dopravu, ubytování, polopenzi, cvičební program, program pro děti, spotřeby energií a vody, závěrečný úklid.
Cena NEzahrnuje: Pojištění léčebných výloh v zahraničí. Doporučujeme uzavřít kompletní cestovní pojištění za 270,-Kč na osobu (zahrnuje i pojištění na storno zájezdu).

podaca_17062011.pdf (198,8 kB)